Başkan Vekili Şerbetçi’den kutlama mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Şerbetçi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Gaziantep’te kazanan belediye başkanlarını tebrik ettiğini söyledi.

Başkan Vekili Şerbetçi’den kutlama mesajı

 

 

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, dini ve milli duyguların perçinleştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlarken, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında da bir takım açıklamalarda bulundu.

Başkan Vekili Şerbetçi, “Ramazan Bayramını, terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa ve Filistinli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği hain, gaddar ve çirkin saldırıların gölgesinde hüzünlü ve buruk bir şekilde karşılayacağız. Kudüs ve Filistinli kardeşlerimiz asla yalnız değildir. Öte yandan bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Bu vesileyle başta İslam Âlemi ve aziz milletimiz olmak üzere bütün hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Gaziantep’te kazanan belediye başkanlarını tebrik eden AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Şerbetçi, “Şehrül emin olarak Gaziantep’te yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Fatma Şahin’i, Şahinbey Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nu, İslahiye Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Kemal Vural’ı, Nurdağı Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Mehmet Yıldırır’ı ve Araban Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhur İttifakı adayı Sayın Mehmet Özdemir’i tebrik ediyor, demokrasimiz neticesinde kazanan tüm belediye başkanlarına görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber Merkezi
06.04.2024

Yorumlar (0)

+ Yorum Yaz

Diğer Haberler