روّجت بلدية شهيد كاميل للمثلين السودان

قام خيري اوز كاجاجي نائب رئيس بلدية شهيد كاميل في غازي عنتاب بتقديم المعلومات حول الخدمات التي قاموا بها لرئيس ولاية سنّار السودانية الضو محمد الحامي حمد والوفد المرافق له والمكون من 16 شخصا.

روّجت بلدية شهيد كاميل للمثلين السودان

روّجت بلدية شهيد كاميل للمثلين السودان

قام خيري اوز كاجاجي نائب رئيس بلدية شهيد كاميل في غازي عنتاب بتقديم المعلومات حول الخدمات التي قاموا بها لرئيس ولاية سنّار السودانية الضو محمد الحامي حمد والوفد المرافق له والمكون من 16 شخصا.

قاد خيري أوز كاجاجي نائب رئيس بلدية شهيد كاميل باستضافة الوفد في مركز شهيد كامل الثقافي، وقد قدم نائب الرئيس فيلما ترويجيا للوفد يتضمن المشاريع التي تقوم بها بلدية شهيد كاميل، وبعد مشاهدة الفيلم بيّن الوفد السوداني مدى إعجابهم بالمشاريع التي تقوم بها البلدية .  

تستمر الأعمال في ظل تنسيق كبير

 

لقد قام رئيس ولاية سنار الضو محمد الحامي حمد ببيانات بعد مشاهدة الفيلم وأعرب عن مدى إعجابهم بالأعمال التي قامت بها بلدية شهيد كاميل والتي تهم المجتمع بكل طبقاته.  إن سبب زيارتنا هنا هو مشاهدة المشاريع والأعمال التي قامت بلدية شهيد كاميل والسعي على تطبيق هذه الأعمال في بلدنا. إن أكثر شيء تأثرنا به ونال إعجابنا هو العمل الاستراتيجي والمنهجي للبلدية، وإن جميع الأعمال تستمر في ظل تنسيق كبير.

إن الأعمال تقدم الخدمات لجميع طبقات المجتمع ولجميع الأعمار الصغير منهم والكبير. لقد تأثرنا كثيرا ونالت اعجابنا أعمال البلدية للبنية التحتية وبناء المنازل والحدائق، وكما نال اعجابنا المساعدات التي تقدومون بها لذوي الاحتياجات الخاصة واليتامى، إن هذه المواضيع من أكثر المواضيع التي نالت اعجابنا وتأثرنا بها.

تحمل الدروس الخاصة في مجال التعليم التي أفتتحت من قبل البلدية أهمية كبيرة، ولقد استطعتم تأثيرنا في مجال القيم الوطنية الثقافية التي تعطى للطلاب. نقدم الشكر الجزيل لبلدية شهيد كاميل، وأتمنى أن نحصل على إمكانية تطبيق هذه الأعمال في بلدنا.

وتخليدا لذكرى هذا اليوم قدم خيري اوز كاجاجي نائب رئيس بلدية شهيد كاميل هدايا متنوعة خاصة بغازي عنتاب لرئيس ولاية سنار الضو محمد الحامي حمد والوفد المرافق له.

 

 

ŞEHİTKAMİL, SUDAN TEMSİLCİLERİNE TANITILDI

 

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Sudan’dan gelen Sinnar Eyalet Başkanı Eldow Mohamed Elmahi Hamed ile beraberindeki 16 kişilik heyete ilçede yapılan hizmetleri anlattı.

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, heyeti Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde ağırladı. Başkan Yardımcısı Özkeçeci, Sudan’dan gelen heyete Şehitkâmil Belediyesi tarafından yürütülen proje ve hizmetleri içeren bir sunum yaptı. Dikkatle sunumu takip eden Sudanlılar, Şehitkamil Belediyesi’nin yürüttüğü hizmet ve projeleri çok beğendiklerini ifade etti.

“TÜM ÇALIŞMALAR BÜYÜK BİR KOORDİNASYON İÇİNDE İŞLİYOR”

Yapılan sunum sonrası açıklamada bulunan Sinnar Eyalet Başkanı Eldow Mohamed Elmahi Hamed, Şehitkamil Belediyesi’nin toplumun her kesimini kucaklayan kapsamlı hizmet anlayışına hayran kaldıklarını dile getirdi. Eldow Mohamed Elmahi Hamed, “Buraya geliş sebebimiz Şehitkamil Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalardan istifade edip bu hizmetleri bizim kendi ülkemizde uygulamaktır. Bizi en çok sevindiren, beğendiğimiz ve etkilendiğimiz şeyler; Şehitkamil Belediyesi’nin stratejik ve sistematik çalışmaları oldu. Tüm çalışmalar çok büyük bir koordinasyon içinde işliyor.

Toplumun her kesiminden ve her yaş gurubundan insana hizmet sağlanıyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmaları, inşa edilen evler ve parklar bizim çok dikkatimizi çekti. Yine özel ihtiyacı olan kişiler için yapmış olduğunuz yardımlar ve yetimlere göstermiş olduğunuz ehemmiyet, bütün bunlar bizim en çok dikkatimizi çeken konular oldu.

 Şehitkamil Belediyesi tarafından eğitim alanında açılan kurslar çok önemli. Öğrencilere verilen kültürel ve ulusal değerler konusunda da dikkatimizi çok çektiniz. Şehitkamil Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Umarım bu yürütülen çalışmaları biz de kendi ülkemizde uygulama imkanı elde ederiz” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, günün anısına Sinnar Eyalet Başkanı Eldow Mohamed Elmahi Hamed ve beraberindeki heyete Gaziantep’e özgü çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

 

 

 

Haber Merkezi
10.07.2016

Yorumlar (0)

+ Yorum Yaz

Diğer Haberler